Условия за доставка на стоки

Получаването на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • на място в нашия офис след потвърждение на поръчката от наш служител
  • доставка чрез куриерска услуга от трето лице

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Търговецът не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Цена за доставка

Доставката се извършва до офис на куриер или адрес на потребителя. Цената за доставка се уточнява при потвърждението на поръката от наш служител.

Срокове за доставка

Доставката се извършва в сроковете указани от куриерската фирма, за съответния адрес на получателя. Обичайния срок за доставка за България е 2 работни дни.

При извънредни обстоятелства Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка.

Доставката се извършва стандартно с куриерска фирма Speedy и съгласно графика им за обслужване. Поръчаните стоки се доставят срещу подпис, като по-големите пратки при използване на куриерска услуга се доставят до входа на сградата.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.

Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на Потребителя. Потребителят не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.

Търговецът си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.